LEUK OF INTERESSANT

Hier staan linken naar sites van kunst en kunstenaars en agenda's in en rondom Haarlem, maar ook naar zaken die Jan leuk vindt. Deze pagina's worden regelmatig aangevuld en hier en daar van commentaar voorzien. vervolg->


INTERIEUR VAN JAN

De linken op deze vervolgpagina gaan allemaal naar sites van plaatsen waar het intereur geheel of gedeeltelijk uit de werkplaats van Jan komt ... vervolg->


LEUK OF INTERESSANT


Jan en Piet Museum

Dit is de werkplaats van Jan Heijer en Piet Zwaanswijk die een aantal malen per jaar voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot museum.

 

Het Volk

Deze link gaat naar de website van Toneelgroep Het Volk waar Jan Heijer sinds jaar en dag de decors voor maakt, altijd positief tot juichend ontvangen door de pers.

 

www.ready-made.nl

De website van vriend en collegakunstenaar Piet Zwaanswijk en Joke Hak

 

Verhalen over Leven

De website van Gaby de Jong. Zij hield de laatste twee jaar van haar leven een dagboek bij waarin ze haar ziekteverloop en haar leven beschreef. Een leven dat ze deelde met dochter Amber en geliefde Jan.

 

de website van Frank Stolvoort.

Frank staat samen met Hein Kruijver al 10 jaar model voor de foto's van Jan Heijer op de achterkant van het Straatjournaal.

 

www.annekevhttp://www.annekevankesteren.nl

deze website laat het werk van anneke zien waarmee ik veel gewerkt heb en in de Fietsznfabriek te Haarlem een  tentoonstelling had.

 

www.kunstlijn.org

Ieder najaar wordt in Haarlem De Kunstlijn georganiseerd. Een weekend waarin veel te doen, te zien, te horen en te beleven valt. Het uitgebreide programma vindt u op deze site.

 

www.vijfhoekkunstroute.nl

Ieder jaar vindt in het pitoreske Haarlemse Vijfhoekkwartier het Vijfhoekfestival plaats. Bewoners stellen hun huizen ter beschikking van de kunst van Haarlemse kunstenaars.

 

www.kunstkoorts.nl

Dit is de website van de kunstroute in mijn eigen dorp. Ja want ook hier wonen kunsten makers.